سه‌شنبه, 28 بهمن 1404
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۹/۱۸ 
  • کد خبر : ۹۰۵۹
۱۵بانوی نمونه شریف آبادی تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی شهرداری شریف آباد، ظهر امروز ویژه مراسم میلاد دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) در حسینیه... با حضور حجت الاسلام نظری مسئول عتبات عالیات شریف آباد، مهندس فرهاد بوربور سرپرست شهرداری شریف آباد و دیگر مسئولان محلی بخش و شهر برگزار شد.

این مراسم در قالب بخش های متنوع و شادی توانست شادی خوبی را دل بانوان فعال و ساعی شهر و بخش شریف آباد ایجاد کند.

گفتنی است در این مراسم از جایگاه چندبانو با ۳فرزند، بانوی کارآفرین، بانوی موفق در عرصه ورزشی و بانوی موفق سرپرست خانواده با اهدای لوح سپاس، تجلیل شد.

فرهاد بوربور سرپرست شهرداری شریف آباد در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع بانوان در ایران اسلامی، اظهارداشت: ایران اسلامی دارای جایگاهی امن و دانشی کهن است و این مهم ترین ویژگی است که می تواند باعث رشد هرچه بیشتر بانوان و آقایان شود.

وی بیان کرد: جایگاه رفیع بانوان از قالب ریشه اسلام بسیار مستحکم بوده و اجر و قرب این جایگاه در جهان و حتی در دنیای غرب که زن را به عنوان یک کالای لوکس معرفی کرده، بسیار بالا و حائز اهمیت است.

سرپرست شهرداری شریف آباد عنوان کرد: در همین راستا، استکبار جهانی بارها و با حیله های مختلف به دنبال خدشه وارد کردن به جایگاه رفیع بانوان بوده و هست که دقت، بصیرت و درایت خود زنان بزرگ ایران اسلامی در مقابل دشمنان مانع از به هدف رسیدن آنان شد.

وی در پایان یاداورشد: دختران و زنان اصیل ایرانی به خوبی مفهوم امنیت را در قالب حجاب می دانند و بر اصالت خود با حفظ آن تاکید می کنند.

#استانداری_تهران 
#شهرداری_شریف_آباد

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0